Ford Edge
  • Ford Edge
  • Ford Edge
  • Ford Edge
  • Ford Edge
  • Ford Edge

 

Download Brochure

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Ford Edge gebruikt verschillende slimme veiligheidssystemen die u, uw familie en andere weggebruikers zo veilig mogelijk houden. Bepaalde technologieën, waaronder de airbags, helpen om uw familie bij een ongeval te beschermen. Andere, zoals Pre-Collision Assist, zijn juist bedoeld om ongelukken te voorkomen.

Gemaakt voor comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra u de Edge betreedt. Een FordPass Connect-modem zorgt ervoor dat u onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1000 watt en 12 speakers geeft u het gevoel in een concertzaal te zitten.

Maximale bochtbeheersing

Torque Vectoring Control reageert 100 keer per seconde op het wegoppervlak (dat is 33 keer sneller dan één keer met uw oog knipperen). Aan de hand van deze informatie vindt het systeem een evenwicht voor de aandrijfkracht die op ieder van de voorwielen wordt gezet. Dit maximaliseert de baanvastheid en levert een scherpere besturing, zodat u vlot bochten en golvingen in de weg neemt.

Moeiteloze controle

Adaptive Steering maakt moeiteloos sturen op elk moment en onder alle omstandigheden mogelijk. Op lagere snelheden, bijvoorbeeld tijdens manoeuvreren op een parkeerplaats, hoeft u minder vaak met het stuur te draaien. En op hogere snelheden gaat het sturen soepeler en nauwkeuriger. Dankzij de toevoeging van een sportstand hoeft u in bochten minder met het stuur te draaien, wat rijden op bochtige wegen nog aangenamer maakt.

 

   

 

 

 

    

Vraag een offerte aan