Ford Explorer
  • Ford Explorer
  • Ford Explorer
  • Ford Explorer
  • Ford Explorer

 

Download Brochure

De Explorer zegt "vertrouwen" binnen en buiten

De 2017 Ford Explorer biedt drie krachtige motoren plus beschikbare “Trailer Tow Packages” en Intelligent 4WD met Terrain Management System ™ om u vertrouwen te geven op de wegen en weg van de wegen. In de Explorer vindt u veel ruimte voor 7 personen, vracht, tools of alles wat u nodig heeft voor een geweldig avontuur met de hele familie. Ontdek mogelijkheden met de Ford Explorer.

Stuurbekrachtiging die op elke situatie reageert

Electric power-assisted steering past zich automatisch aan uw snelheid en de rijomstandigheden aan. Bij lage snelheden kunt u door dit systeem lichter en makkelijker sturen, zodat u beter kunt manoeuvreren. Bij hoge snelheden voelt het sturen steviger, omdat u meer controle nodig hebt. Drift Control houdt ook rekening met zijwind en andere rijomstandigheden.

Ruimte om uit te stekken

Er is ruimte voor 7 volwassenen in luxe comfort. Hoogwaardige details zijn in het gehele interieur verwerkt. Het boutique-stijl interieur van de Explorer combineert slim ontwerp met nauwgezette aandacht voor detail. Het inspireert tot rustig en vertrouwd rijden. Met Active Noise Control dat de rust en de sfeer in het interieur versterkt, zal de Ford Explorer je volledig belonen.

De efficiënte 2.3L EcoBoost® motor

De beschikbare 2.3L EcoBoost®-motor produceert 280 pk en levert 310 lb.-ft. torque. Het heeft een “twin-scroll low-inertia turbocharger” die de uitlaatpulsen van cilinder paren scheidt, waardoor de turbo sneller opspoelt. Dit zorgt voor een snellere acceleratie en extra zuinigheid.

 

 

De meest geavanceerde handsfree-technologie

Ford SYNC 3 is een vooruitstrevend ‘infotainmentsysteem’, compleet met stembesturing en touchscreen. Via eenvoudige spraakopdrachten kunt u muziek uitkiezen en uw telefoon gebruiken. Het systeem leest ook binnenkomende sms-berichten voor. De muziek kunt u afspelen vanaf een USB-stick, mp3-speler of iPod®. Of streamen via een mobiele telefoon met Bluetooth®. Net wat u wilt. U bedient de 8 inch touchscreen net zo makkelijk als uw smartphone, met simpele bewegingen van uw vingers. SYNC 3 beschikt over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Dit betekent dat u de gegevens van uw smartphone ook op de touchscreen terugvindt.

Maximale bochtbeheersing

Torque Vectoring Control zorgt, afhankelijk van het wegdek en de rijomstandigheden, voor een juist evenwicht van het koppel van de motor op de voorwielen. Het systeem werkt 100 keer per seconde, dat is 33 keer sneller dan één keer met uw oog knipperen. Het betekent een betere wegligging en supernauwkeurig rijgedrag, iets wat u als u gas geeft in de bochten vanzelf ontdekt.

   

 

 

    

Vraag een offerte aan