Ford F-150
  • Ford F-150
  • Ford F-150
  • Ford F-150
  • Ford F-150

 

Download Brochure

 

JE KUNT NIET BETER DOEN DAN BEST-IN-CLASS

De F-150 heeft de meest geavanceerde motorlijn, het is dus vanzelfsprekend dat hier de beste koppel- en bekwaamheidseigenschappen erbij horen. Bent u opzoek naar het beste laadvermogen in zijn klasse? U hebt het en wel tot 1.480KG. Stelt u zich de vraag hoe het zit met het trekvermogen in zijn klasse? Wat vind u van een trekvermogen van 6.000KG. En dat is nog maar het begin van de F-150 BEST-IN-CLASS functies. Met de verschillende opties die zich specialiseren in capaciteit, efficiëntie en alles daar tussenin kan de F-150 de klus klaren…en nog veel meer.

 

INTERIOR WORK SURFACE

Het is niet meer nodig om de rug van een ander te schrijven/tekenen. Met het nieuwe beschikbare Interior Work Surface is het F-150 interieur ook uw go-to office. Berg de shifter op zodat een tafel direct vanuit de middenconsole kan worden uitgeklapt of draai, met de banken, het binnenwerk naar u toe en ga aan het werk. Onderteken documenten, klap uw laptop open of neem een snelle lunchpauze.

REAR LOCKING UNDER-SEAT STORAGE

Als u dingen achter slot en grendel nodig hebt, is de beschikbare opklapbare, afsluitbare opbergruimte onder de stoel de juiste keuze. Hij is geïntegreerd met de vloer en perfect voor het opbergen van losse spullen of iets anders dat u verborgen en veilig wilt houden. De vlakke laadvloer aan de achterzijde maakt het ook gemakkelijk om grote voorwerpen in de cabine te laden en te vervoeren.

 

 

12-INCH DIGITAL PRODUCTIVITY SCREEN

Alles ziet er beter uit op het grote scherm. U krijgt op de eerste rij de beschikbare navigatiebegeleiding, Intelligent Adaptive Cruise Control, offroad-voertuigoriëntatie en sleepinformatie te zien. En nu hebben selecteerbare rijmodi hun eigen avatars en thema's die in uw cluster worden weergegeven. Elk van de beschikbare modi (Normal, Eco, Sport, Tow/Haul, Slippery, Trail, Deep Snow, Sand, Mud/Ruts en zelfs Rock Crawl met het Fx4 offroad-pakket) creëert een interieuromgeving die past bij uw actie. Standaard op de LARIAT, King Ranch,® Platinum en Limited.

PRO TRAILER BACK ASSIST.™ NOW AVAILABLE WITH TRAILER REVERSE GUIDANCE

Pro Trailer Backup Assist™ en Trailer Reverse Guidance maken het achteruitrijden van uw trailer net zo eenvoudig als het draaien van een knop. De camera volgt de achterwaartse beweging van de trailer. U draait de knop eenvoudig naar links of rechts in de richting waarin u de aanhanger wilt laten rijden terwijl het systeem het stuur bedient. De beschikbare achteruitrijgeleiding voor aanhanger biedt extra hulp wanneer u achteruitrijdt met een aanhanger, waardoor het zicht wordt verbeterd via camera's in de zijspiegels en visuele hulplijnen in het midden van het dashboard. U krijgt een duidelijk beeld van waar de trailer heen gaat terwijl Trailer Reverse Guidance u onderweg begeleidt.

 

WIRELESS CHARGING

De F-150 biedt een nieuw verkrijgbaar draadloos oplaadstation, zodat u uw telefoon wat energie kunt geven terwijl u onderweg bent.

MAX RECLINE SEATS

Bakstenen laden. Hout hakken. Hooi persen. En na al het harde werk? Nieuwe beschikbare Max Recline Seats vouwen bijna volledig plat om u te helpen een welverdiende pauze te nemen.

 
  

F-150 RAPTOR

De F-150 Raptor kan het zwaarste terrein aan. De zuinigere, lichtere en gemenere Raptor is bijna 500 pond lichter dan de vorige generatie door zijn zeer sterke aluminium body plus een sterkte stalen frame. Kracht wordt geleverd door een twin-turbo 3.5l EcoBoost® motor met 10-versnelling automaat en levert een enorme 450 pk en 510 lb.-ft. Torque. Extreme off-road mogelijkheden komen dankzij functies zoals Torque-On-Demand® en de FOX Racing Shox ™. Voor een alledaagse vierwieler kan off-road rijden een uitdaging vormen of geheel ontoegankelijk zijn. Voor de Raptor is het een routine van de dag.

 

 

 

 

    

Vraag een offerte aan