Accu's

Alle Motorcraft® accu's zijn geproduceerd volgens de nieuwste technologieën. Zij bieden betrouwbare energie, ook aan de hedendaagse “high-tech”- voertuigen in verschillende condities.
Motorcraft® accu's worden gebruikt in de auto- en landbouw industrie. Modellen zijn beschikbaar voor de meeste voertuigen in Suriname. Motorcraft® accu's leveren uitstekende prestaties.

Motorcraft® accu's zijn te verkrijgen bij SEMC Motors | Kolonistenweg #47 | Tel: 491292 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Motorcraft® Motor Olie

 

Motorcraft® motorolie is een “premium” motorolie aanbevolen door de Ford Motor Company en vele andere merken. Motorcraft® motorolie is vervaardigd met hoge viscositeitsindex, premium kwaliteit basisoliën die goede prestaties bij hoge en lage temperaturen bieden. Motorcraft® motorolie helpt slijtage van de motor te minimaliseren en het beschermt tegen hoge temperatuuroxidatie en turbocharger residu, corrosie en schuimvorming. De frictieverminderende technologie in Motorcraft® motorolie biedt superieure bescherming tegen slijtage en vermindert het brandstof verbruik.


Motorcraft® Motor Oil is verkrijgbaar bij:

SEMC Motors | Kolonistenweg #47 | Tel: 491292 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Motorcraft® Motor Oil is bij ons verkrijgbaar in:

 

Motorcraft® Synthetic Blend Motor Oil

SAE  5W-20 Verkrijgbaar in 1 Qt en 5 Qt

SAE 10W-30 Verkrijgbaar in 1 Qt

 

Motorcraft® Full Synthetic Motor Oil

SAE  5W-20 Verkrijgbaar in 1 Qt en 5 Qt

SAE  5W-30 Verkrijgbaar in 1 Qt

SAE 10W-30 Verkrijgbaar in 1 Qt en 5 Qt

     

Motorcraft® Super Duty® Diesel Motor Oil

SAE 10W-30 Verkrijgbaar in 1 Qt en 5 Qt

SAE 15W-40 Verkrijgbaar in 1 Qt en 5 Qt