• Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest

SYNC®

SYNC® is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem voor voertuigen. Er is een groot aantal functies, gemakkelijker gemaakt door het systeem dat uw laatste 5 acties toont. De informatiekaarten zijn eenvoudig te navigeren met behulp van intuïtieve gebaren. Met draadloze smartphone-integratie en een 10,1-inch of 12-inch touchscreen ervaart u een geheel nieuwe wereld van connectiviteit via uw voertuig.

360-Degree Camera

Kies op het grote middendisplay uit meerdere cameraweergaven om meer dan ooit te zien. Dit omvat een bovenaanzicht vanuit vogelperspectief, een gesplitst zicht van 180 graden voor en achter, een vooraanzicht en een zicht op de trekhaak achter.

Off-Road Screen

Met een druk op de knop biedt het speciale offroad-scherm de mogelijkheid om voertuiginformatie te zien, zoals de offroad-status en pitch & roll. Voertuigen die bovendien zijn uitgerust met een 360-gradencamera, zien ook een camera aan de voorkant van het terrein dat voor hen ligt.

Lighting

Het kenmerkende design-DNA van Ford, dat direct herkenbaar is, wordt weerspiegeld in de C-Clamp-koplampen die de indrukwekkende grille van de Everest flankeren. Dit is hoe vermogen eruitziet.

 

 

Vraag een offerte aan