• Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest
  • Next-Gen Ford Everest

Download Brochures: Everest

SYNC®

SYNC® is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem voor voertuigen. Er is een groot aantal functies, gemakkelijker gemaakt door het systeem dat uw laatste 5 acties toont. De informatiekaarten zijn eenvoudig te navigeren met behulp van intuïtieve gebaren. Met draadloze smartphone-integratie en een 10,1-inch of 12-inch touchscreen ervaart u een geheel nieuwe wereld van connectiviteit via uw voertuig.

Ford Everest Ride and Handling

Het verfijnde en comfortabele interieur wordt ondersteund door een nieuw chassis, bredere spoorbreedte, geheel nieuwe banden en verfijnde afstelling van de ophanging. Simpel gezegd, Everest biedt uitgebalanceerde rijprestaties, zowel op de snelweg als op ruw terrein.

Next-Gen Ford Everest Wireless Charging Pad

Blijf verbonden in je Everest. Het draadloos opladen van je telefoon is standaard beschikbaar, dus je kunt je compatibele smartphone gemakkelijk opladen zonder dat je een oplaadkabel nodig hebt. Je hoeft je apparaat alleen maar op het laadstation van je auto te leggen. Het stijlvolle interieur blijft zo altijd netjes en overzichtelijk tijdens het opladen van je apparaten.

Lighting

Het kenmerkende design-DNA van Ford, dat direct herkenbaar is, wordt weerspiegeld in de C-Clamp-koplampen die de indrukwekkende grille van de Everest flankeren. Dit is hoe vermogen eruitziet.