• Ford Ranger
  • Ford Explorer
  • Ford Everest

SEMC Motors NV
SEMC Motors is opgericht in 2011 als een dochteronderneming binnen de SEMC Groep om zich volledig te richten op verkoop en service van Ford. Voor de verkoop van nieuwe auto’s staat de showroom aan de Kernkampweg 36 en voor service en onderdelen is speciaal een nieuwe werkplaats gebouwd aan de Kolonistenweg 47. SEMC Motors heeft zich gepositioneerd als een zeer sterk officieel dealerschap voor “World Class” nieuwe auto's. Ons doel is ultieme klanttevredenheid te allen tijden te garanderen. Behalve Ford service, biedt SEMC Motors ook de officiële “Ford-branded” Quick Lane Service, Quickparts en Motorcraft onderdelen voor een groot deel van de andere auto merken.
Met een goed ingerichte werkplaats en professionele monteurs biedt SEMC diensten aan op basis van de Ford-normen, waaronder Quick Service en Motorcraft onderdelen, ook naar andere merken auto's.
In onze showroom aan de Kernkampweg 36, geven onze professionele verkopers volledige informatie over alle beschikbare modellen en kan op verzoek van de klant ook een afspraak worden gemaakt voor een proefrit.